Cautare

4488 de rezultate pentru "antena 1 pitesti tnt de marti" (2.62 secunde)
Razvan Ioan Boanchis) Ma uit des la Antena 3. ... Ca sa vad cum defileaza uselistii prin fata lui Voiculescu (si asta-i profesor — de vechi structuri, desigur) ca utecistii si clasa muncitoare pe sub tribuna lui Ceausescu. La Antena 3 e 23 august in fiecare zi.
tIMOn ofera cumparatorilor de locuinte promotii, noutati si exclusivitati la fiecare editie! Numai in perioada targului, care se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013, vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori. Fiecare editie aduce noi dezvoltatori, proiecte si promotii extrem de atractive.
De ce nu ies romanii in strada ca sa-l apere pe Dan Voiculescu. ... Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
Reportervirtual.ro lanseaza o ipoteza surprinzatoare despre Antena 3: postul controlat de Dan Voiculescu se va distanta de premierul Victor Ponta, ca urmare a retragerii sale din fruntea PSD.
Conform cancan.ro, Simona Gherghe, prezentatoarea de la Acces Direct, are un salariu urias. Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micul ecran, dar si una dintre cele mai indragite.
Premierul s-a tinut de cuvant de Ziua Nationala a Romaniei La parada Zilei Nationale a Romanie a defilat, dupa drapelele de epoca, si Detasamentul de Cavalerie al Jandarmeriei.
Antena 3 - Mircea Badea:
In data de 3 mai 2015 toate drumurile au dus la MotorPark, unde s-a desfasurat finala primei etape a Campionatului National de Motociclism Viteza 2015.
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
vedeteblog.com publica fotografii cu cateva vedete ale Antenei 3 imbracate de 1 Decembrie in costume populare romanesti: ... - Ce credeti, care vedeta Antena 3 de mai sus arata mai bine in costum popular romanesc?
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
"M-am nascut intr-o familie saraca" Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, actorul Radu Beligan si-a destainuit viasa, vorbind despre familie, cariera si destin. ... Asta a povestit actorul, joi seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro:
Mihai Gadea a implinit recent 38 de ani si a simtit ca e momentul unei schimbari. Prezentatorul Antena 3 si-a luat o noua pereche de ochelari si si-a lasat barba sa creasca. Jurnalistul si-a schimbat recent look-ul, lasandu-si barba si purtand un nou model de ochelari de vedere.
In prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva, care va fi difuzata maine seara pe Antena 1, George revine in forta intr-un travesti de zile mari! Artistul s-a intors pe scena celebrului show de transformari la cererea publicului si este mai sexy ca oricand!
"Pensiile marite cu 4 la suta se platesc in februarie" Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a vorbit in editia de luni seara e emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, despre majorarea pensiilor cu 4%, masura implementata deja pentru toate cele 12 luni ale anului 2013.
Dar, rostit ironic de Mircea Badea, e suficient de puternic incat sa genereze un proces civil de amploare. ... Tipul de figurina menita sa intretina sperantele nemaritatelor ca de Boboteaza isi vor visa sortitul. Asa ca a actionat in Instanta realizatorul tv si, la pachet, Antena 3 si Jurnalul National.
am gresit cand am spus ca e bine ca s-a renuntat la procedura, ca nu mai e timp de pierdut si ca realitatea politica impune o negociere, deoarece USL va putea impune la Parchetul General si la DNA, fortand nota, orice procuror doreste.
Rezultatele care apar pe internet au fost prezentate in editia de joi a emisiunii Subiectiv, la Antena 3.
google-analytics.com